Ansvarsfulde mærkninger

Hos Better By Pana har vi samlet produkter der har en miljøcertificering, et sundhedsmærket eller en anden for os "ansvarsfuld mærkning", der viser, at dette produkt er skabt med tanke på at mindske produktets aftryk på miljøet.

Du kan her finde et overblik over, hvad de forskellige mærkninger dækker. Dette er din guide til at træffe bedre materialevalg. På den måde, kan du være med til aktivt at bidrage til at fremme en mere ansvarsfuld tekstilbranche.

Vores engagement i miljøet afspejler sig ikke kun i vores produktion og materialevalg, men også i medarbejder- og sociale forhold og økonomisk vækst.

Ved at vælge Better By Pana er du således med til at tage det bedre valg i hverdagen. Har du spørgsmål til, hvordan vi gør tingene hos Better By Pana, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os
CSRD og bæredygtighedsstrategi

Direktiv for bæredygtighedsrapportering

CSRD

Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) er EU’s rapporteringsdirektiv om bæredygtighed, som erstatter de nuværende EU-krav om samfundsansvar, der er implementeret i årsregnskabsloven.

Formålet med CSRD, er at styrke rammerne for virksomheders rapportering om bæredygtighed, sådan at rapporteringen bliver relevant, sammenlignelig og pålidelig for investorer, regnskabsbrugere og andre samfundsaktører

Se erhvervsstyrelsens vejledning