Better By Pana

Vores vision

Er du en stor virksomhed, der er omfattet CSRD og fremover skal
redegøre for bæredygtighed eller en mindre virksomhed, der frivilligt rapporterer
om miljø, klima, sociale forhold og virksomhedsledelse?

Hos Better By Pana ønsker vi at være din sikre leverandør i
forhold til leverancer af alle former for gardiner, boligtekstiler, hynder, tæpper
og metervarer. Du skal vælge Better By Pana fordi VI understøtter, din
virksomheds bæredygtighedsstrategi. For os er dokumentation, information og gennemsigtighed i højsædet.

Hos Better By Pana har vi udvalgt en række produkter, der alle har det
tilfælles, at de ”er et bedre valg” set i forhold til vores miljø.

Vi har samlet et univers af produkter, som gør det nemmere for dig at købe
mere ansvarligt.

Vi kan alle gøre noget, og gør vi det sammen, gør vi det bedre!

Vores kerneværdier er ansvarlighed, kvalitet, eksklusivitet og ekspertise.
Med afsæt i disse værdier tror vi på, at vi kan bidrage til en mere bæredygtig
tekstilbranche gennem produkter og løsninger, der holder nu og i fremtiden.

Som sparringspartner, kan vi i samarbejde med vores net af
dygtige leverandører, sikre, at du får den rigtige indretningsløsning, som ikke
kun opfylder æstetiske og visuelle krav, men som også sikrer dig, at du får
produkter der lever op til de funktionelle og lovmæssige krav, du er stillet
overfor. Og som samtidigt understøtter at du har truffet et mere ansvarligt produktvalg
set i forhold til miljøet.

Mod bæredygtighed

Bæredygtighed er et ord, der fylder rigtigt meget i dag. For den almindelige forbruger kan ordet virke overvældende og uhåndgribeligt, og hos Better By Pana ønsker vi at gøre det mere konkret og forståeligt, så det bliver nemmere at tage det bedre valg. For os handler det om, at selv de mindste forbedringer er med til at skabe en bedre og mere bæredygtig verden.

Vi har hver dag fokus på alle de områder, hvor vi – og du som kunde – kan gøre en forskel. Det gælder både de punkter, hvor vi som virksomhed kan bidrage til den grønne omstilling, men også der, hvor vi kan skabe bedre sociale forhold for vores medarbejdere og i lokalsamfundet.

Sådan bidrager vi hos Better By Pana

Kvalitet

Hos Better By Pana handler ansvarlighed også om ressourcer og forbrug. Tekstilindustrien er ikke den grønneste industri, og vi tror på, at et større fokus på salg og køb af kvalitetsvarer, der holder, er den bedre vej at gå.

Derfor er kvalitet og holdbarhed i højsædet hos Better By Pana. Vores produkter tager afsæt i kvalitetsmaterialer, og du får desuden nem og overskuelig viden om de enkelte produkter og information om den enkelte vares bidrag til at være "ansvarlig".

Bag os har vi en moderne systue med erfarne og passionerede syersker, der kan løfte alle typer opgaver. Vores store produktionshal er i stand til at håndtere selv de største metervarer, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, uanset størrelsen af opgaven.

Se vores kvalitetsprodukter

Eksklusivitet

Gardiner, tæpper og boligtekstiler er en vigtig og elegant del af ethvert lokale og miljø, og foruden de æstetiske og dekorative fordele, har gardiner flere praktiske funktioner.

Her kan unikke og eksklusive løsninger skabe en helt særlig stemning og indeklima. Og selv de små detaljer omkring sy-arbejdet har her stor betydning for det samlede resultat og udtryk. 

Better By Pana tilbyder derfor eksklusive og unikke løsninger og produkter – ikke kun materialemæssigt men også i håndværket og udførslen. Vi tror på, at jo mere eksklusivt og elegant en løsning, du får, desto længere holder den.

Find inspiration her

Ekspertise

Vi har 40 års erfaring indenfor sy-produktion og er dermed en kompetent sparringspartner for dig, når du skal have syet gardiner, boligtekstiler eller lignende.

Vi samarbejder med en række nøje udvalgte leverandører og kan sikre, at du får valgt de materialer, der passer til netop dine behov og ønsker – og som hver for sig har taget et ansvarligt afsæt set i forhold til miljøet.  

Med den rette vejledning og faglige ekspertise tror vi på, at det bliver nemmere at tage det bedre valg. Samtidig får du et produkt, der kan holde mange år ud i fremtiden og opfylde dine ønsker.

Kontakt en specialist i dag

40 års erfaring i ryggen

En del af Pana

Bag Better By Pana står Pana, der er en af Danmarks største systuer, beliggende i Ry ved Silkeborg. Hos Pana har vi i mere end 40 år syet gardiner til erhvervslivet, herunder detailforretninger, virksomheder, institutioner m.m.

Med fagligheden, kapaciteten og erfaringen i ryggen har vi nøje udvalgt vores produkter og nu også åbnet op for salg til private. Specialisterne fra Pana står altid til rådighed, hvis du har brug for hjælp i forbindelse med et unikt tekstilprodukt.

Projektsalg